чому не варто довіряти адміністратору вибір CRM системи


Немає жодної причини довірити вибір CRM для салону краси адміністратору або старшому адміністратору.

Мені часто кажуть, що адміністратори працюватимуть із платформою, тому вони й мають обирати її. Це не просто помилка, це перша ознака непрофесійності директора.

Чому адміністратору не можна довіряти вибір системи CRM?

  • Різні цілі
    CleverBOX:CRM – це інструмент для автоматизації та контролю процесів всього підприємства. Головна мета адміністратора – система повинна допомагати виконувати лише його роботу. Звичайно, наміри добрі, але перспективи такого підходу вкрай обмежені.
  • Контроль
    За допомогою платформи CleverBOX: CRM власник контролює директора. Директор – адміністраторів та спеціалістів. Адміністратори не можуть вибирати собі кайданки
  • Різне бачення
    Директор — це управлінець, він бачить бізнес із усіма його взаємозв'язками. Знає, як побудовано процес обслуговування клієнтів, знає, як влаштовано запис, знає принципи обліку, нюанси ціноутворення та маркетингових програм. Адміністратор - це виконавець, з певним колом обов'язків. Він не бачить всі потреби бізнесу як системи. Довіряти вибір такого складного інструменту як CRM адміністратору — це означає навмисно залишати 90% потреб бізнесу не закритими.
  • Різний ступінь відповідальності
    Завдання директора - розвивати та масштабувати бізнес. Саме від уміння управлінця підбирати потрібні інструменти та підходи залежить успіх підприємства. Завдання адміністратора - якісно виконувати свою роботу

CleverBox:CRM не проводить презентації платформи адміністраторам.

Адміністраторам буде зручно працювати за умовчанням, тому що CleverBOX:CRM розроблена та тестувалась управлінцями реальних б'юті-підприємств. І досі всі нововведення спочатку тестуються адміністраторами салону-лабораторії CleverBOX:CRM.

Якщо адміністратор виконує функції директора (це дуже дивно), обирати CRM – обов'язок власника салону краси.


Підключіться сьогодні! Повний функціонал. Перші 7 днів – безкоштовно.

Автоматизуйте до 70% ключових процесів вашого підприємства, заощаджуйте час та ресурси, підвищуйте продуктивність роботи салону чи клініки! Приєднуйтесь до 500 клієнтам CleverBOX:CRM, які вже використовують унікальний функціонал для управління бізнесом у сфері health&beauty!