НЕ платіть зарплати кожного дня!


Досі у багатьох салонах краси зарплата майстрам видається щодня.

Перш ніж пояснити вам, як наповнювати касу грошима, я хочу, щоб ви закрили хоча б одну кватирку, якою вони вилітають від вас.

Директори салонів, у яких така система працює давно, дуже бояться змінити її, перейшовши на дворазову видачу зарплати на місяць, аргументуючи це тим, що майстри звільняться. Не розчаровуватиму вас - вони обов'язково звільняться, звільнять всіх «своїх» клієнтів разом із собою, і вас, зрештою, звільнять теж.

Чому видавати заробітну плату щодня погано?

  • Видача зарплати щодня – це велике, не контрольоване вами поле для крадіжки. Свідомої – коли адміністратор «ненароком» допише нулика у звіті майстра чи не спеціальної, коли той же адміністратор припуститься банальної помилки у підрахунку суми через неуважність.
  • Видаючи зарплату щодня, ви сприяєте появі ситуації, коли ваші майстри її просто не помічають. Так відбувається через те, що одноденна зарплата просто не доноситься майстром додому. При цьому ваші фахівці будуть говорити вам про те, що мало заробляють. І вам, що найнеприємніше, дуже складно буде довести їм протилежне.
  • Майстри, отримуючи зарплату, щодня дуже люблять «брати аванси» у адміністратора. Що посилює помилки та забудькуватість. І як би ви не перевіряли потім звіти, виявити їхній постфактум дуже не просто і ретельно.
  • Видавати зарплату кожен день погано ще й тому, що адміністратори витрачають величезну кількість свого часу ввечері для підрахунку суми по кожному майстру. Таким чином, ви нераціонально використовуєте дуже цінний ресурс у салоні краси.
  • Видаючи зарплату щодня, ви позбавляєте себе обігових коштів. Щовечора ви відкриваєте кватирку, в яку вилітають ваші гроші.
  • Видаючи зарплату кожен день, ви позбавляєте себе контролю за майстрами та за всім підприємством. Будь-який майстер може розвернутися та не вийти на роботу наступного дня.
  • І, зрештою, видаючи зарплату кожен день, ви порушуєте законодавство України.

Не існує жодної розумної причини видавати майстрам зарплату щодня.

Автоматизуйте процеси розрахунку зарплати та системи мотивації за допомогою CleverBOX:CRM

Підключіться сьогодні! Повний функціонал. Перші 7 днів – безкоштовно.

Автоматизуйте до 70% ключових процесів вашого підприємства, заощаджуйте час та ресурси, підвищуйте продуктивність роботи салону чи клініки! Приєднуйтесь до 500 клієнтам CleverBOX:CRM, які вже використовують унікальний функціонал для управління бізнесом у сфері health&beauty!