чому адміністраторам не можна доручати налаштовувати і інтегрувати CRM


Після підключення салону краси або косметологічного центру до платформи CleverBOX:CRM директори не курують роботу адміністраторів.

Що це значить?

Адміністратори самі, на свій розсуд вносять у систему дані про товари, послуги, ціни, калькуляції, припускаючи величезну кількість помилок. Замість того, щоб встановити систему роботи, ви віддаєте це на відкуп адміністраторам. Скажіть, це точно ваш бізнес? Чи їх?

Що робити?

Якщо ви хочете автоматизувати управління свого б'юті-підприємства, стандартизувати процеси обслуговування клієнтів, мати найсучасніші інструменти комунікації з клієнтами та аналітики, то, напевно, потрібно спочатку самому (самій) заглубитися і розібратися, як працювати з платформою? Це не складно.

Адміністратори не можуть налаштовувати статуси клієнтів та картку клієнтів, склад, послуги, зарплати та багато іншого, тому що це сфера відповідальності директора та власника.

Адміністраторам не можна доручати вносити дані до системи без відповідних регламентів. Ви можете звернутися до нас за цією послугою, якщо впоратися самостійно складно.

Це точно погано?

Так. Ось тільки 1 приклад.

Адміністратор салону краси: «Доброго дня. Ми забули (!) вчора провести розрахунок кількох клієнтів. Нам потрібно зробити записи заднім числом та сплатити їх!»

Що?!&?

КЛЮЧОВЕ У СИСТЕМІ CLEVERBOX:CRM – ЦЕ АКТУАЛЬНІСТЬ І достовірність ДАНИХ


Це означає, що у будь-яку одиницю часу у системі існують записи, створені точно у той час, що у них фігурує. Такий самий принцип поширюється на всі дані, що вносяться в платформу: від операцій розрахунку клієнтів до оприбуткування /списання товарів і проведення будь-яких фінансових операцій.

Всі аналітичні звіти, що дозволяють директору та власнику салону краси, косметологічного центру та СПА керувати підприємством, автоматизувати рутинні операції, ставити завдання та контролювати співробітників виконуються у CleverBOX:CRM у реальному часі.

Не можна створити запис сьогодні на вчора

Не можна внести зміни до даних попередніх періодів – проведені фінансові операції, найменування та дані оприбуткованих товарів тощо.

Аналітика за сьогодні вже створена. Дані, внесені заднім числом, до неї не потраплять. Ви отримаєте спотворену звітність, розсадник крадіжки та бардак на підприємстві.

Но администраторы не сдаются: «А ви можете самі (!) провести запис попереднім числом?» Наша відповідь: звісно, ні.

Пам'ятайте, що CleverBOX:CRM створена управлінцями бьюті-підприємств та бізнес-аналітиками. Ми знаємо про бьюті-бізнес все. Ви можете і надалі набивати шишки. А можете створити дійсно кероване системне підприємство та досягти набагато більшого.

Спочатку ви у всьому розбираєтеся.

Згодом ваші адміністратори спокійно працюють.

Підключіться сьогодні! Повний функціонал. Перші 7 днів – безкоштовно.

Автоматизуйте до 70% ключових процесів вашого підприємства, заощаджуйте час та ресурси, підвищуйте продуктивність роботи салону чи клініки! Приєднуйтесь до 500 клієнтам CleverBOX:CRM, які вже використовують унікальний функціонал для управління бізнесом у сфері health&beauty!