Напоминание клиенту о повторном визите

НАЛАШТУВАТИ АВТОЗАДАЧУ "НАГАДУВАННЯ ПРО ПОВТОРНИЙ ВІЗИТ" - ПІДВИЩИТИ ЕФЕКТИВНІСТЬ УТРИМАННЯ КЛІЄНТІВ


Автозадачі - це завдання, які ставить CRM автоматично за заданим алгоритмом. Так, наприклад, система може ставити завдання адміністратору зв'язатися з клієнтом через задану кількість днів після візиту з метою запису на повторний візит.

напоминание о повторном визите


У салонному бізнесі існує великий перелік послуг, які мають певну періодичність: манікюр, педикюр, моделювання брів, фарбування брів і вій, воскова депіляція, фарбування волосся, нарощування вій та інші.

Знаючи періодичність - "термін дії" кожної конкретної послуги, має сенс через певний період зв'язуватися з клієнтом (це може бути як дзвінок, так і повідомлення) і пропонувати записатися на повторний візит. Такий підхід дає змогу підвищувати кількість повторних відвідувань і показники утримання клієнтів.

Якщо цей процес адмініструється вручну, адміністратору необхідно відстежувати, скільки часу минуло від дня відвідування салону клієнтом за кожною послугою, враховувати періодичність, самостійно визначати, кому і коли потрібно передзвонити.

Закономірно, що в такій ситуації неминучі помилки, постійно виникають нестикування, що в рази знижує ефективність процесу.

Модуль автозадачі CleverBOX:CRM дає змогу мінімізувати трудовитрати, заощадивши час адміністратора, і практично до нуля знизити ймовірність помилки. Автозадачі можуть використовуватися не тільки з метою нагадування про повторний візит, а й у разі інших повторюваних завдань.

Напоминание клиенту о повторном визите

Як це реалізовано в CleverBOX:CRM?

Після візиту клієнта автоматично з'являється задача;

Дедлайн такої задачі відповідає Періодичності повтору послуги;

Періодичність повтору послуги встановлюється в налаштуваннях послуги;

Якщо до моменту виконання автозадачі в системі буде створено запис із послугою з тієї самої категорії, що й послуга, за якою було створено завдання, то автозадачу буде скасовано. Це зроблено для того, щоб адміністратор не дзвонив клієнту, який вже самостійно записався на візит.

Важливо! Якщо клієнту надавалася послуга з іншої категорії - задача залишиться активною

Якщо ж такий візит буде скасовано, то автозадача поновлюється і знову буде доступна для виконання.

Модуль "Автозадача" - простий, зрозумілий, легкий для впровадження. Налаштування займає буквально 5-10 хвилин. Попри його простоту, автозадача "нагадування про повторний візит" виявляється дуже корисною для бізнесу, сприяючи утриманню клієнтів і підвищенню завантаження салону краси.

Використовуйте всі найефективніші інструменти управління бізнесом у сфері health&beauty разом із платформою CleverBOX:CRM!

Підключіться сьогодні! Повний функціонал. Перші 7 днів – безкоштовно.

Автоматизуйте до 70% ключових процесів вашого підприємства, заощаджуйте час та ресурси, підвищуйте продуктивність роботи салону чи клініки! Приєднуйтесь до 500 клієнтам CleverBOX:CRM, які вже використовують унікальний функціонал для управління бізнесом у сфері health&beauty!