коммуникация с клиентами в VIBER и TELEGRAM

 КОМУНІКАЦІЯ З КЛІЄНТАМИ У VIBER І TELEGRAM - ЗАОЩАДЖУВАТИ НА SMS-РОЗСИЛКАХ


Підтвердити запис, нагадати про візит, запросити відгук у клієнта, привітати з днем народження або іншими святами, повідомити про акцію - ще 5 років тому для цього використовувалися виключно SMS. І, звісно, що більша клініка або салон краси, що більша у компанії база клієнтів, то більше грошей підприємству доводилося витрачати на SMS-розсилки.

Сьогодні ситуація змінилася насамперед завдяки глобальній тенденції - переходу комунікації в месенджери. У повсякденному житті клієнти салонів і клінік дедалі рідше використовують SMS для спілкування, віддаючи перевагу соціальним мережам або месенджерам (Viber, Telegram, WhatsApp). Понад те, дедалі більше переважає таке спілкування не тільки в особистому житті та по роботі, а й для взаємодії з різними сервісами, службами, компаніями. Дедалі частіше клієнти салонів і клінік, щоб записатися на візит або отримати консультацію, вважають за краще не дзвонити, а писати в соціальні мережі та месенджери.

CleverBOX:CRM дає змогу медичному та б'юті-бізнесу використати цю можливість, щоб переводити спілкування з клієнтами в месенджери та оптимізувати витрати на SMS-розсилки. І йдеться про дуже суттєві суми.

коммуникация с клиентами в VIBER и TELEGRAM

Клієнт CleverBOX:CRM - найбільший салон краси в ЄвропіHAIRHOUSE  заощаджує 8000 гривень (близько 280 доларів) щомісяця завдяки переведенню комунікації з клієнтами в месенджери. Тільки завдяки цій ОДНІЙ функції салону вдалося заощадити за рік суму більшу, ніж вартість користування платформою CleverBOX:CRM. 

экономия на sms рассылках

Як це реалізовано в CleverBOX:CRM?

Усім клієнтам (як новим, так і наявним), які написали в месенджер Viber, Telegram, WhatsApp для консультації або запису, подальші повідомлення від салону/клініки будуть приходити в цей конкретний месенджер.

Це стосується всіх розсилок - нагадувань, підтверджень, повідомлень, привітань. У результаті підприємству вдається скоротити витрати на SMS-розсилки на 30-50%.

Використовуйте унікальний функціонал платформи CleverBOX:CRM для оптимізації витрат і підвищення прибутковості бізнесу!

Дізнайтеся більше про всі можливості платформи на індивідуальній онлайн-презентації

Підключіться сьогодні! Повний функціонал. Перші 7 днів – безкоштовно.

Автоматизуйте до 70% ключових процесів вашого підприємства, заощаджуйте час та ресурси, підвищуйте продуктивність роботи салону чи клініки! Приєднуйтесь до 500 клієнтам CleverBOX:CRM, які вже використовують унікальний функціонал для управління бізнесом у сфері health&beauty!