Как вызвать мастера к клиенту в салоне красоты

ВИКЛИКАТИ МАЙСТРА/ЛІКАРЯ ДО КЛІЄНТА В САЛОНІ АБО КЛІНІЦІ

Частіше за все ми розповідаємо про кейси, в яких автоматизація підвищує ефективність роботи з даними на всіх рівнях роботи підприємства. Але можливості CleverBOX:CRM значно ширші. Завдяки платформі клієнти CleverBOX:CRM покращують сервіс і якість обслуговування клієнтів безпосередньо в клініці або салоні.


Как вызвать врача к клиенту в клинике

Що відбувається, коли клієнт прийшов у салон/клініку?

Він спілкується з адміністратором, після чого адміністратору потрібно викликати майстра/фахівця до клієнта, або проводити клієнта в кабінет.

Часто можна спостерігати таку картину: адміністратор або залишає стійку ресепшн та йде за майстром/проводжає клієнта в кабінет, або кличе майстра ("Людо, до тебе клієнт на педикюр").

Вочевидь, що кожен із цих способів має недоліки. У першому випадку адміністратор залишає стійку, у другому випадку - перетворює салон краси на базар. Якщо для невеликих салонів рівня економ такі ситуації можна вважати більш-менш прийнятними, то у великому салоні/клініці бізнес і преміумклас кричати або бігати за майстром (як і дзвонити йому телефоном) уже, м'яко кажучи, небажано.

вызвать мастера к клиенту в салоне красоты

Клієнти CleverBOX:CRM можуть легко вирішувати це завдання завдяки Додатку для лікарів/майстрів. Щоб своєчасно вийти та зустріти клієнта, майстру потрібно лише вчасно отримати відповідне повідомлення на власному телефоні.

Как вызвать мастера к клиенту в салоне красоты

Як це реалізовано в CleverBOX:CRM?

Коли клієнт прийшов у салон, і адміністратор його ідентифікував, він змінює статус візиту в системі на "Клієнт прийшов".

Спеціаліст/лікар отримує повідомлення про зміну статусу візиту у Viber або Telegram. У цьому повідомленні може вказуватися ім'я клієнта, процедура та інша важлива інформація, наприклад, якою мовою говорить клієнт...

Спеціаліст/лікар виходить зустрічати клієнта, звертаючись до нього на ім'я і запрошує його на процедуру.


У адміністратора нема потреби відриватися від роботи і проводжати клієнта або шукати фахівця, або писати повідомлення, або телефонувати...

Це водночас і економить час адміністратора, і дає змогу приємно вразити клієнта вже на першому етапі обслуговування в салоні чи клініці. Адже саме з таких маленьких деталей-процесів і складається сервіс, і саме з них будуються конкурентні відмінності бізнесу.


Підключіться сьогодні! Повний функціонал. Перші 7 днів – безкоштовно.

Автоматизуйте до 70% ключових процесів вашого підприємства, заощаджуйте час та ресурси, підвищуйте продуктивність роботи салону чи клініки! Приєднуйтесь до 500 клієнтам CleverBOX:CRM, які вже використовують унікальний функціонал для управління бізнесом у сфері health&beauty!