Автоматическое подтверждение визита клиентом

АВТОМАТИЗАЦІЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ЗАПИСУ НА ВІЗИТ


Одна з основних причин, яка гальмує зростання продуктивності підприємства - нераціональне використання часу співробітників. Зокрема, для салонів краси та клінік одним із найактуальніших питань є оптимізація робочого часу адміністратора.

Завдяки автоматизації рутинних, повторюваних завдань адміністратора вдається звільнити час для тих завдань, у яких участь співробітника є ефективною і необхідною та на які йому часто бракує достатньо ресурсу - обслуговування клієнтів безпосередньо в салоні/клініці, консультування та продажі.

Автоматическое подтверждение визита


В результаті не приходів на візити – коли записаний на процедуру клієнт просто не з'являється, не скасовуючи свій візит заздалегідь - салони та клініки зазнають колосальних фінансових втрат. Іноді ці цифри доходять до 3 тисяч євро на місяць!

Ви й самі напевно знаєте, у яку чималу суму вашому бізнесу обходяться не приходи на візити (якщо раптом не знаєте - порахуйте, ця цифра вас гарантовано неприємно здивує).

Прохання і нагадування адміністраторів під час запису "Будь ласка, скасовуйте візит мінімум за 24 години" працюють неефективно. Різко підвищити рівень відповідальності клієнтів у цьому питанні дає змогу впровадження платного бронювання часу (передоплати), однак цей інструмент у салонах і клініках України ще не набув достатньо широкого поширення, хоча його популярність незмінно зростає, особливо серед приватнопрактикуючих фахівців.

Автоматизация подтверждения записи в салон или клинику


Великий відсоток часу на рутинні завдання в адміністратора займає обдзвони клієнтів з метою нагадування про візит або підтвердження/скасування візиту. Якщо автоматизовані розсилки з нагадуванням про візит вже досить щільно увійшли в практику в салонах і клініках, то для підтвердження або скасування візиту все ще використовується особистий дзвінок адміністратора.

На цю роботу адміністратор може витрачати до 4-х годин на день. Більш того, дедалі більша кількість клієнтів прагнуть звести до мінімуму телефонне спілкування. Ситуації, коли клієнт не бере слухавки, йому незручно говорити, просить передзвонити, обіцяє сам передзвонити, розтягують завдання на цілий день.

У CleverBOX:CRM є унікальний модуль – «Нагадування про візит 2.0», який дає змогу автоматизувати процес підтвердження/скасування запису клієнтом. Для цього більше не потрібно витрачати ресурс адміністратора, а клієнт отримує можливість підтвердити/скасувати візит з власного телефону натисканням однієї "кнопки" за 1 хвилину.


Завдяки автоматизації цього ОДНОГО процесу наш клієнт - мережа з трьох салонів красиThe Girls – економить 2000 доларів на рік. І це тільки внаслідок оптимізації часу адміністратора, не враховуючи фінансову вигоду, яку забезпечує атоматизоване підтвердження запису за рахунок зниження кількості не приходів на візит..

подтверждение записи на визит



Як це реалізовано в CleverBOX:CRM?

  • За N годин до початку візиту клієнт отримує повідомлення з проханням підтвердити/скасувати візит. Повідомлення може надсилатися клієнту за добу до візиту, або можна виставити будь-який інший час.
  • Клієнт переходить за посиланням із повідомлення і підтверджує або скасовує візит, натиснувши на відповідну кнопку.
  • За бажанням можна налаштувати, щоб клієнт під час скасування міг вказати причину скасування.
  • Якщо клініка або салон працює з передоплатою (платним бронюванням часу), у повідомленні може зазначатися, за скільки годин до початку візиту клієнт може скасувати візит без штрафу, і сума штрафу, що буде списана в разі, якщо клієнт скасує візит пізніше зазначеного часу.
  • У разі скасування візиту з балансу клієнта може автоматично списуватися штраф за скасування.

Щойно клієнт підтвердив/скасував візит, адміністратор отримує повідомлення. І статус візиту в системі змінюється автоматично.


Це яскравий приклад простого для впровадження автоматизованого процесу на базі платформи CleverBOX:CRM, який забезпечує підприємству відразу цілий комплекс переваг, причому як фінансових, так і іміджевих.

ККомпанія економить гроші, по-перше, завдяки збереженню ресурсу адміністратора, по-друге, завдяки мінімізації не приходів на візити, а клієнти отримують додатковий сервіс, що підвищує зручність взаємодії з салоном або клінікою – можливість за 30 секунд підтвердити/скасувати візит зі свого телефону без необхідності телефонного спілкування.

Підключіться сьогодні! Повний функціонал. Перші 7 днів – безкоштовно.

Автоматизуйте до 70% ключових процесів вашого підприємства, заощаджуйте час та ресурси, підвищуйте продуктивність роботи салону чи клініки! Приєднуйтесь до 500 клієнтам CleverBOX:CRM, які вже використовують унікальний функціонал для управління бізнесом у сфері health&beauty!